Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Вижте бъдещето си в чаша чай

 Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение – Гадаене или мъдрост в чаша чай?
Прочетете още
Съществуват хиляди способи за предугаждане, идващи от далечният Изток. Една от тях е Теософия (на старогръцки: θεοσοφία – „ божествена мъдрост “). Тасеографията (известна още като тасеомантия) е изкуството за идентифициране на знаци и интерпретиране на послания, открити във формите и конфигурациите на чаените листа. Въпреки че практиката е елементарна, резултатите постоянно са дълбоки и любопитните мозъци са били очаровани от тасеографията от епохи. Тасеографията обаче не е толкоз известна, колкото четенето на таро или кристалната магия през днешния ден и по тази причина е по-малко разбирана.

Гадаене в чаша чай

За да разчетете чаени листа, първо би трябвало да сварите чаша чай. Сглобете вашата чаша за чай (за предпочитане бяла или ярък цвят, с цел да можете да видите по-ясно конфигурациите на листата), гореща вода и насипни чаени листа. Съдържанието на пакетче чай няма да работи: Тези листа са прекомерно тънко нарязани, с цел да основат разпознаваеми форми. Препоръчително е начинаещите да употребяват елементарни насипни листа черен чай.

След като намерите мечтаните си чаени листа, поставете ги непосредствено в чашата (няма потребност от цедки или инфузори) и налейте горещата вода. Тъй като листата ще останат в чашата, не е нужно да се притеснявате за накисването. Докато водата се охлажда, отделете няколко минути, с цел да обмислите желанията си и започнете да трансферирате силата си в абсорбиращите чаени листа.

Какво значи всяка част от чашата?

Дръжката на чашата за чай извършва значима функционалност: тя е енергийният проводник, който свързва физическите и нереалните сфери. Той също по този начин символизира питащия и би трябвало да бъде позициониран право на юг, с цел да покаже настоящата среда на питащия. (В астрологията четвъртият дом, който ръководи дома и фамилията, също се намира в тази позиция, в основата на астрологичната карта.) Чаените листа покрай дръжката допускат събития, свързани с непосредственото обграждане на питащия, до момента в който листата непосредствено от другата страна на ръкохватка (на север) символизира външни проблеми и външни въздействия.

Чашата е разграничена на три елементи за предсказване: ръбът символизира сегашното, страните съставляват близкото бъдеще, а дъното на чашата значи далечното бъдеще. В взаимозависимост от въпроса, тези зони могат да се употребяват за премерване на времето (колко скоро е евентуално да възникне дадена ситуация), връзката (физическото или символичното разстояние сред двама индивида) или интензивността (листата по ръба, да вземем за пример, биха могли да подскажат събитие, изменящо живота).

Запомнете, галактически воини, нито чаеното листо, нито чаената чаша имат присъща сила; ориста в последна сметка е отражение на вашата лична вътрешен глас. Необходима е процедура, с цел да култивирате гадателски умения, само че колкото повече упражнявате дарбите си, толкоз по-добър ще ставате във формулирането на отговори.

Цялата мъдрост, от която в миналото се нуждаете, към този момент съществува във вас самите, тъй че чаените листа просто оказват помощ да структурирате вашето мистично просветление, придавайки му форма във физическия свят. Дайте си позволение да се доверите на инстинктите си и ще отключите способността си да изследвате бъдещето и да празнувате магията, присъща на вас.

Ето някои постоянно срещани знаци и техните смисли, които може да видите при четенето на чаени листа:

Полумесецът е знак за триумф в материалните сфери.

Формите на цялостната луна са знак за триумф в прочувственото благоденствие.

Птиците значат шансове и незнайни благословии, които към този момент са на път.

Чаените листа с форма на планина ни споделят, че имате мощен другар на ваша страна.

Китки цветя значат спомагателен шанс, изключително в връзките с другари и любовници.

Кълба, овали и кръгове: положителните неща са във вашето бъдеще, материално.

Котва, непоклатимост на приходите и взаимоотношенията.

Квадратите успокояват бъдещето или сегашното, лекост и благополучие. Доволство.

Триъгълниците значат добър шанс или че нещо скъпо може да ви пристигна.

Рибите допускат, че може да получите положителни вести от чужбина.

Гъбите могат да предизвестяват за неприятни вести във вашите любовни връзки. Изчистете различията или оставете връзката да се разпадне по другарски метод.

Колите значат, че незнайни благословии са на път.

Орлите допускат, че би трябвало да помислите за промяна на жилище.

Чадърите ви предизвестяват да се скриете. Може да има проблеми напред. Но също като дъждовните капки, те ще бъдат незначителни дразнители и облаците в последна сметка ще преминат.

Змиите са сигнален знак. Стъпвайте деликатно или променете проектите си.

Хвърчилата демонстрират триумф и почитание и дълги или далечни пътувания.

Лабрис, секира или чук: дарба за превъзмогване на трудности. Фокусираното желание може да ви помогне да разрешите проблеми.

Кинжалите демонстрират, че някой ще ви оказва помощ или би трябвало да поискате помощ от други.

Мостовете демонстрират, че ще тръгнете на занимателно странствуване или сполучливо пътешестване

Свещите демонстрират просветление. Доверете се на вътрешното си познание.

Формите на песъчлив часовник са предизвестия, че може да се наложи да действате бързо, с цел да избегнете неприятни, даже рискови обстановки.

Слоновете дават обещание дългоденствие и здравословен живот.

Сърцата, както се досещате, значат благополучие в връзките, може би даже нова обич или нови задължения в актуалната ви любовна връзка.

Подковите утвърждават добър избор, изключително във връзка с другари и любовници.

 

Препоръчвам всяка една техника или способ за гадаене, по-скоро да бъде употребена за надграждане на вашата вътрешен глас! Моята умелост е потвърдила, че бъдещето е заключено. Всеки леконравен опит за предсказване би могло да въвлече в чутовно мочурище хората на които гадаете и, несъмнено на самите вас. Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР